10/24/2018

NOPEIN JA HELPOIN KANAPIIRAKKA

Piti saada kiireellä (ja helpolla) iltapalaa.
Tässä myös teille ohje jolla ET VOI epäonnistua, paitsi jos unohdat piirakan uuniin..

Pohja
Valmis piirakkapohja.

Painele piirakkapohja tasaisesti piirakkavuokaan (myös reunoille).

Täyte
400g broilerin fileesuikaleita
Sipuli
Miniluumutomaatteja
Fetajuusto
200g pesto&sitruuna tuorejuusto
150g ranskankerma
2 kananmunaa
kourallinen juustoraastetta


Ruskista kana.
Kuullota sipuli ja sekoira se kanan kanssa. Lisää seon piirakkapohjan päälle.
Viipaloi päälle muutamia miniluumutomaatteja sekä fetajuustoa.




Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, kananmunat sekä juustoraaste keskenään.
Kaada piirakan päälle.



Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n 40min.




- Sari 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti