1/17/2019

BETTE BOX TAMMIKUU 2019

Kiinnostukseni Betteä kohtaan heräsi syksyllä. Useammasta lukemastani blogista löytyi boxien esittelyjä ja ihastuttavia kuvia tuotetietoineen. Toiset hehkuttivat ja toiset antoivat palautetta hieman rankallakin kädellä. Mutta onhan se totta, ei kaikki kaikille sovi tai kaikkia miellytä. Mutta ne mitkä ei itseä niin innosta, voi antaa vaikka lahjaksi. Ihan varmasti löytyy joku joka arvostaa. Minusta tällaisen kauneusboxin idea on hieno. Kuukausittain saat kotiisi tuotteita, joita et välttämättä kaupasta ostaisi, tai edes saisikaan. Ihan mahtava tapa tutustua uusiin tuttavuuksiin sekä löytää uusia suosikkeja. 

Maanantaina sain ensimmäisen Bette Boxini. 
Voi sitä innostuksen ja jännityksen tunnetta kun laatikon pääsin kotona avaamaan ja kurkistamaan mitä sen sisältä oikein löytyykään.




Tutustutaanpa sen sisältöön nyt yhdessä:



Love Beauty & Planet
Murumuru-voi ja ruusu kuorintavoide
K-Citymarket 12.90€ / 125ml

Olenkin joskus lukenut Love Beauty & Planetin tuotteista sekä katsonut niitä kaupassa, mutta toistaiseksi en ole vielä ehtinyt kotiuttamaan yhtäkään. Joten nyt oli tosi ihana yllätys saada tämä Murumuru-voi ja ruusu kuorintavoide, joka poistaa ihon epäpuhtausia sekä kuollutta ihosolukkoa ihoa kuivattamatta. Koostumus sisältää luomutuotettua murumuru-voita, jota saadaan Amazonilla kasvavan murumuru-palmupuun pähkinöiden valkoisesta rasvasta. Rasva kosteuttaa tehokkaasti, joten se on ominaisuuksiltaan ravitsevaa, pehmentävää ja kuivuudelta suojaavaa. Eettisesti hankittu Bulgarian ruusu jättää kasvoille ihastuttavan tuoksun. Lisäksi kuorintavoide on valmistettu kasvipohjaisista kuorinta-aineista, eikä se sisällä parabeeneja, silikoneja eikä väriaineita.
Näin meidän planeettammekin pysyy kauniimpana. 




Ziaja Goat's Milk - entsyymikuorinta
Valikoidut Sokos-tavaratalot (www.sokos.fi) 8.90€ / 75ml

Kiinnostava uusi tuttavuus. Kiinnostava siksi että kärsin todella kuivasta ihosta varsinkin näin talvisin ja myös siksi että lapsena käsitaipeideni ihottumaa hoidettiin vuohenmaidolla kun mitkään voiteet eivät auttaneet, eikä allergiatesteistäkään löytynyt selvää syytä. Muistan kun jäisiä maitokuutioita sulattelin käsitaipeillani, jäisiä siksi että se hillitsi sitä järjetöntä kutiamista.
Se auttoi ja ihottuma parani muutaman kuukauden aikana.

Ziaja valmistaa luonnollisia sekä laadukkaita tuotteita, jotka pohjautuvat mielenkiintoisiin luonnon hoitaviin ainesosiin: vuohenmaitoon, oliiviöljyyn, merilevään ja cupuacuun. 
Ziajan vuohenmaitosarjan ihonhoitotuotteet ovat tarkoitettu erityisesti kuivalle sekä ryppyyntyvälle iholle. Tuotteiden lempeät koostumukset sekä miellyttävät tuoksut hellivät niin ihoa kuin mieltäkin.
Tämä rakeeton kuorinta poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa pehmentäen ja kosteuttaen ihoa, sekä palauttaa ihon nuorekkaan raikkauden ja elastisuuden. Hellävaraisen koostumuksensa ansiosta tämä sopii kaikille ihotyypeille.

Menee kokeiluun kyllä pikimmiten. 




Himalaya Herbals Purifying Neem - puhdistusgeeli
Prisma, S-Market n.6€ / 150ml

Himalaya Herbals on vuonna 1930 perustettu yritys, 
jonka tuotteita myydään ympäri maailman. 
100% luonnolliset tuotteet sisältävät yrttejä jotka on kerätty Himalajan juurelta.

Tämä saippuaton puhdistusgeeli syväpuhdistaa sekä poistaa bakteereja pitäen ihon terveenä, kirkkaana ja puhtaana. Sopii hyvin myös rasvaiselle iholle hilliten aknea sekä näppylöitä.

Pakkaus ei ole mikään järin kaunis, joten toivottavasti ei unohdu kaapin perälle. 




J.Mäki Professional Color - hiusnaamio
jmaki.fi 15,90€ / 200ml

Näihin olenkin jo vähän ehtinyt tutustumaan aiemmin, sillä käytössä on ollut Repair - shampoo ja hoitoaine.
J.Mäki Professional on uusi luonnontuotteista valmistettu korkealaatuinen hiustenhoitosarja. Tuotteet on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille, ne edistävät hiustenkasvua ja ehkäisevät hiusten lähtöä.

Boxeissa on sattumanvaraisesti joko shampoo ja hoitoaine tai hiusnaamio.
Ja mulle osui onnekseni tämä syvältä ravitseva sekä värikäsiteltyjen hiusten rakennetta uudistava hiusnaamio. Gloss Complex auttaa ylläpitämään hiusväriä, risiiniöljy puolestaan antaa hiuksille kiiltoa ja kirkkautta.




Cougar The 3 Shades of Nude - luomiväripaletti
www.cougarbeautyproducts.com

Luomiväripaletti kätkee sisälleen kolme nuden sävyä, joilla saa luotua tyylikkään ja kevyesti hohtavan silmämeikin helposti sivellintä käyttäen.
Tuotemerkki on itselleni täysin tuntematon, johtuen ehkä siitä että olen vähän huono näissä meikki-asioissa. Mutta koska värit ovat just eikä melkein mun,
niin testiin menee viikonloppuna.




Ted Baker
Sokos, Stockmann- tavaratalot Helmikuusta 2019 lähtien

Boxista löytyi myös tuoksunäytteet Ted Bakerin uutuustuoksuista.
Ihan kiva, tykkään tuoksutella uusia tuoksuja ja näistä ehkä jokin saattaa keväällä löytyä hyllyltäni.



Glamlin 25€ etuseteli
glamlin.fi

Kannattaa käydä tutustumassa tähän netissä toimivaan kauneuskonsulttiin.

Aloita luomalla oma kauneusprofiilisi, jotta sinun tarpeisiisi osataan vastata. Kerrot tarvitsetko apua ihonhoidossa, meikissä, hiustenhoidossa ja mikä on se ongelma johon apua tarvitset. Vaivaako esimerkiksi kuiva iho, sähköiset hiukset tai mietitkö millaiset meikit sinulle sopisivat. Pääset juttelemaan puhelimitse tai esimerkiksi messengerissä/whatsapissa oman, henkilökohtaisen kauneuskonsulttisi kanssa joka sitten suosittelee sinulle sopivia tuotteita ja halutessasi lähettää ne sinulle. Saat itse valita mitkä tuotteet pidät ja maksat vain niistä. Saat myös itse määritellä mikä on sinun budjettisi, ei tarvitse siis pelätä että postista saapuu paketti satojen eurojen lasku mukanaan. Taidan itse ainakin kokeilla tätä.



Mitä mieltä olitte Bette Boxin sisällöstä?

Eikös olekin ihana piristys ja jotain mitä joka kuukausi odottaa?



Hei jos sinäkin haluat Betteläiseksi niin pääset tilaamaan oman boxisi tästä.
Koodilla LAHJATAMMI saat tammikuun boxin kaupan päälle tilatessasi 3kk.n boxit helmikuusta alkaen sekä lisäksi 4e edun.  
Kannattaa siis hyödyntää tämä pian, tammikuun boxeja on vain rajoitettu määrä.


Kaunista torstaita toivotellen,

- Sari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti