1/01/2019

UUSI VUOSI, UUSI ALKU, UUSI MINÄ

Tammikuun ensimmäinen päivä, kaksituhattayhdeksäntoista.





Viimeiset viisi vuotta olen joka uusivuosi luvannut itselleni aloittaa tiputtamaan painoa, tarkkailla syömisiä sekä lisätä liikuntaa.


No, en tosiaankaan ole onnistunut. En kertaakaan.
Liki kahdestakymmenestä ylimääräisestä kilosta olen onnistunut tiputtamaan maksimissaan viisi kiloa ja saamaan takaisin vähintään saman verran, tai ehkä kilon-kaksi enemmän.

Joka kerta toistuu sama kaava:
muutamia päiviä, ehkä viikkokin menee hyvin, mutta sitten repsahdan syömään karkkia tai haen esimerkiksi pizzaa ja samalla sekunnilla kun otan ensimmäisen suupalan, heitän hanskat tiskiin koska olen epäonnistunut. Ajattelen jotenkin niin että ihan sama sitten, syödään mitä sattuu nyt loppu viikko ja aloitetaan maanantaina uudestaa. Ja tämä toistuu toistumistaan, vaikka kyllähän mä tiedän ettei se yksi pieni repsahdus haittaa kun katsotaan kokonaisuutta. Mutta en vaan kestä sitä, jos olen päättänyt etten herkkuja syö ja noudatan jotain tiettyä ruokavaliota niin sitten sitä noudatetaan.
Täydellisesti, ilman yhtäkään lipsahdusta. En salli itseltäni pienintäkään sivuaskelta. 
En vain voi omalle ajattelutavalleni mitään.

Olenko ainut jonka mieli on vähän vinksahtanut ja joka yrittää epätoivoisesti hakea aina täydellistä suoritusta!??




Löysin joulukuussa Alku-valmennukset ja nyt odotan innolla sen alkamista, joka tapahtuu 14.1.2019.





Oletko muuten koskaan huomannut että jos kiellät itseltäsi jotain, pyörii se ajatuksissasi tahtomattasi ja näin vaikeuttaa luopumista/välttämistä ja lisää halua saada sitä jotain kiellettyä. Alku ei anna mitään Älä syö tätä-listaa vaan painonpudotuksessa kun 90% on hyvää niin 10% saa ottaa vähän rennommin (herkummin). Kuulostaa aika kivalta.

Valmennukseen osallistuville avautui jo sunnuntaina ohjeet 14 päivän tehostarttiin ja aloitan sen huomenna, koska oon tänään tyhjentänyt jääkaappia kaikesta pahasta..
Valmennuksessa on myös eri viikkoteemoja mm. tunnesyöminen, uni ja stressi, elämäntilanteet, motivaatio jne.

Yritän muistaa olla itselleni armollinen, enkä luovuttaa yhdestä suklaapalasesta (yritän pitää mielessä sen 10%).

Tulen jakamaan näistä kymmenestä viikosta mietteitä, kertomaan kiusauksista ja niiden ylipääsemisestä sekä ehkä hakemaan myös vähän tsemppejä teiltä vaikeina hetkinä.


Ihanaa vuotta 2019 toivottelen juuri Sinulle 💛

- Sari 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti