1/11/2019

TOP 3 LEMPITUOKSUNI

Aamulla alkoi aurinko taas ihanasti paistamaan ja toi kaivattua valoa olohuoneeseemme. Pöydällä olevat tulppaanit antoivat inspiraation valokuvaamisesta ja niinpä ajattelin että kuvaan ja esittelen teille lempituoksuni. 


Ralph Lauren Romance
Naisellinen ja kukkainen klassikkotuoksu, joka huokuu rakkautta ja romantiikkaa. Ilon ja hellien hetkien tuoksu.
Ihan ehdoton "Rakkautta ensi nuuhkaisulla"-tuoksuni. Tämä tuoksu on kulkenut mukanani teiniajoilta asti. Paljon ihania muistoja.
Tuoksu aukeaa ruusun ja sitrusöljyn ainutlaatuisella melodialla, jota inkivääri ja kamomilla tahdittavat. Tuoksun sydämen täyttävät kukkien sulosoinnut, joita eksoottiset puun vivahteet, patsuli ja myski rytmittävät.

Ralph Lauren Romance Always Yours
Entistäkin naisellisempi ja kiihkeämpi tuoksu, joka huokuu ajasta aikaan kestävää rakkautta ja romantiikkaa auringonjumalattaren ruusun ja lootuksenkukan aromein.
Viikonloppu-iltojen tuoksu.

Calvin Klein Sheer Beauty Essence
Ihastuttavan herkkä ja elegantti tuoksu ripauksella viattomuutta.
Vasta viime syksynä löytämäni, juuri täydellinen arkituoksu.

Kevyen kukkainen tuoksu yhdistelee persikan ja päärynäkukkien pehmeää hedelmäisyyttä pioninen, mangolioiden, liljojen ja ruusujen muodostamaan kimppuun, jota vanilja, myski ja setripuu pehmentävät.

Hugo Boss Orange
Tuoksu aukeaa makeiden omenien innostavalla aromilla, joka jättää pirteän ja hienovaraisen naisellisen vaikutelman. Tuoksun sydämestä löytyvä valkoisten kukkien ja appelsiininkukkien aromi kasvattaa murheetonta ja iloista sävyä. Pohjatuoksulle luonteenomainen santelipuun, oliivipuun ja voidemaisen vaniljan yhdistelmä luo todella syvän tunteen ja lisää tuoksulle henkevyyttä.
Täydellinen tuoksu iltoihin joiden toivon vain jatkuvan..


Mikä on sinun lempituoksusi?
Tai onko sinulla joku tietty tuoksu joka tuo jonkun ihanan hetken tai henkilön mieleesi?

Ihanaa viikonloppua!

Sari 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti