3/12/2019

BETTEBOX MAALISKUU 2019

Olet ehkä jo päässyt tutustumaan maaliskuun Betteen!?
Itse muutamat blogit lukeneena huomasin että sisällössä on ollut eroja jonkinverran. Olen ihan super tyytyväinen tähän maaliskuun Betteen. Boxi täynnä uusia tuttavuuksia. 

BE IN LOVE WITH YOUR LIFE, 
EVERY DETAIL OF IT.


SkinMood Make-up Blender
Make-up Blender sopii kaikkien meikkivoiteiden, puuterimaisten tuotteiden sekä mineraalimeikin, peitevoiteen ja poskipunan levittämiseen. Tämän tattina tunnetun blenderin avulla saat meikin levittymään iholle unelmanohuesti ja tarkasti. Sienen luvataan kestävän käytössä pitkään.

Harmi etten osaa käyttää meikkivoidetta, puuteria, poskipunaa tai mitään ripsiväriä kummempaa sillä haluaisin todella kokeilla tämän käyttöä.



Ziaja oliivi misellivesi
Kuivalle sekä normaalille iholle tarkoitettu misellivesi puhdistaa kasvot meikistä ja epäpuhtauksista suojaten ihoa kuivumiselta sekä rauhoittaen sitä.

Ostin viime kesänä Lumenen miselliveden testiin ja itselleni se ei ainakaan sopinut. Ihoa kirveli eikä se puhdistanut kasvojani hyvin. Mietin alkuun että uskallanko kokeilla tätä, mutta aion antaa mahdollisuuden.



Noughty To the Rescue-shampoo
Ravitseva ja tehokkaasti kosteuttava shampoo kuiville, pörröisille ja käsitellyille hiuksille.
Shampoo sisältää manteliöljyä sekä auringonkukka siemenen uutetta. Nämä kosteuttavat, silottavat ja uudistavat hiuksia.

Boxeissa on ollut sattumanvaraisesti jaossa kolmea eri Noughtyn shampoota. Tämän omani lisäksi on ollut kiharille ja taipuisille hiuksille tarkoitettu Wave Hello sekä kuivalle hiuspohjalle suunnattu Care Taker.
Noughtyn hiustenhoitosarja on täynnä vain niitä ainesosia, joita hiukset todella tarvitsevat.

Taidan käydä ostamassa myös hoitoaineen ja otan kokeiluun molemmat.



Cutrin Vieno Cleansing Conditioner
Hajusteeton ja hellävarainen pesevä hoitoaine hellävaraiseen hiusten puhdistukseen shampoopesujen välillä. Tämä lupaa siis hiusten puhdistuksen ja hoidon, yhdellä ainoalla tuotteella. Tehokkaasti kosteuttavat aktiiviaineet auttavat rauhoittamaan ja suojaamaan erityisesti kuivaa ja herkkää hiuspohjaa. Jättää hiukset pehmeän ja ilmavan tuntuisiksi.
Mielenkiintoinen, mutta menee nyt äidille testattavaksi.



Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer
Itseruskettava liina takaa nopean luonnollisen rusketuksen kasvoille sekä vartalolle.
Kuorinta ennen tuotteen levitystä edesauttaa tasaista lopputulosta ja pidentää rusketuksen kestoa.

Olen iholtani normaalia tummempi, joten itselläni ei ole käyttöä itseruskettaville. Vaikuttaa kyllä että olisi helppo käyttää, imeytyykin ilmeisen nopeasti.



Himalaya Herbals Sparkly White - yrttihammastahna
Tämä hammastahna ei sisällä lainkaan hankaavia tai kemiallisesti valkaisevia aineita. Sen valkaisuteho perustuu kahden ainesosan, ananaksen ja papaijan yhteisvaikutukseen ja niiden entsyymien toimintaan.
Papaijan tärkein entsyymi on papaiini, joka on ns. proteolyyttinen eli valkuaista hajottava entsyymi, joka estää hammaskiven muodostumasta hampaan pinnalle. Ananaksesta saadaan bromelaiini-entsyymiä, joka on kuin luonnollinen tahranpoistaja ja se auttaa poistamaan plakkia.
Ananaksen ja papaijan lisäksi yrttihammastahnan yhtenä vaikuttavana ainesosana on miswak. Miswakilla on antibakteerinen vaikutus ja siksi se auttaa pitämään ikenet terveinä ja hyväkuntoisina. Se auttaa myös ehkäisemään ientulehdusta sekä vähentämään ienten verenvuotoa.
Hammastahnan sisältämä mentoli raikastaa luonnollisesti ja on antibakteerinen aine, joka pitää hengityksen pitkään raikkaana. Lisäksi hammastahnan sisältämä mantelinkuoriuute vahvistaa ja suojaa ikeniä.

Vau, eikö kuulosta aika hyvältä?
Menee siis ehdottomasti kokeiluun ja kokeilun kautta hyväksi havaittuna jatkoon!



Tilaajalahjana: Bette-kangaskassi



Mitä pidit maaliskuun Betestä?
Mun mielestä tosi kiva ja monipuolinen. Tälläkin kertaa oli paljon sellaisia tuotteita joita tuskin ikinä muuten olisin edes kokeillut ja nyt olen todella hämmästynyt, varsinkin tuosta hammastahnasta :D
Kangaskassi oli myös ihana yllätys ja tulee ehdottomasti käyttöön. 


Huhtikuun Bette on paljastettu sisältävän ehostusta, uutuuksia ja meikkiä!
Omasi saat tilattua TÄSTÄ.


- Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti